Birkerød | Køreskole

Kørekort til bil

Lovkrav

TEORIUNDERVISNING
29 teorilektioner á min. 45 minutter,

Det er et lovkrav, at de 29 teorilektioner følges i nummerisk rækkefølge.
Undervisningen og evaluerende prøver foregår i vores nye hyggelige lokaler, med de nyeste opdaterede programmer, både på pc og af en kørelærer på storskærm. 

MANØVREBANE
4 lektioner á 45 minutter.

Kurset foregår på en lukket øvelsesplads. Her skal du lære at bruge kobling, gear og de andre instrumenter, som er vigtige at kende, for at kunne betjene bilen rigtigt.
Du vil køre alene i bilen og modtage vejledning fra instruktøren undervejs.
 
PRAKTISK KØRSEL
16 køretimer á 45 min. varighed.

Du vil få din egen kørelærer, som følger dig fra start til slut med samme bil.
I timerne indgår mørke-, landevejs- og motorvejskørsel.
 
KØRETEKNISK ANLÆG
4 lektioner á 45 min. varighed. 

På køreteknisk anlæg skal du prøve forskellige manøvrer.
Du skal lave bremseøvelser på tør og glatvejbelægning og øvelser i at tilbageføre bilen efter kørsel i rabat samt øvelser i at oprette bilen ved forhjuls- og baghjulsudskridning.
Du skal på køreteknisk anlæg så tæt som muligt på din praktiske køreprøve, så du er fuldstændig sikker i at betjene bilen.

Lynkursus

Tag dit kørekort i en fart!

Med et lynkursus kommer du igennem forløbet hurtigt og effektivt. Skal det gå ekstra stærkt og kan du ikke vente med at stå med kørekortet i hånden, skal du vælge et lynkursus hvor der bliver sat ekstra turbo på. Dette indebærer, at din kørelærer er til rådighed i større omfang, og vil sørge for at hjælpe dig og planlægge alt, så tidsrammen kan overholdes.

Med et lynkursus garanterer vi, at du har gennemført den lovpligtige undervisning inden for 3 uger. For at kunne opfylde dette, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved tilmelding (men er dog ikke en forudsætning for at tilmelde sig). Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp. Lynkursus-pakken indeholder al den lovpligtige undervisning.

Tryk for pris på lynkursus her.

NYT NYT......I sommerferien 2016 afholder vi igen vores super lynkursus på blot 14 dage. Det er ideelt for dig, som gerne vil tage kørekort hurtigt og samtidig gøre det i din ferie. Kursuset afholdes fra mandag den 25. juli til og med 8. august 2016. For mere info kontakt os på tlf. 50707154 eller på mail info@birkerodkoreskole.dk

Tryk for pris på super-lynkursus her.


 

Lovpakke til bil inkl. onlineteori (Spar 1.686 kr.)

13.499,00 DKK

Ubegrænset teori, manøvrebanekursus (4 lektioner á 45 min), 16 praktiske kørelektioner á 45 min, glatbanekursus (5 lektioner á 45 min) og adgang til teoriundervisning.dk (onlineteori).

 

Udover lovpakken skal du betale for:

Førstehjælpskursus 700,-
Prøvegebyr til politiet 600,-
Praktisk prøve
(inkl 60 minutters opvarmning i Nordsjælland)
1500,-
Ekstra køretimer á 45 min. 425,-
   

 

BIRKERØD KØRESKOLE | Stationsvej 5, 3460 Birkerød | Telefon: 60211421 | CVR: 26359848 | E-mail: info@birkerodkoreskole.dk