Så er vi i gang igen.... :-)
28/04/2020
Så er vi i gang igen efter nedlukningen grundet Corona.
 
Vi glæder os til at tage imod en masse nye elever.
 
I maj og juni har vi både holdstart til bil, mc og trailer.
 
Tirsdag den 26. maj kl. 17:00 har vi holdstart til MC. VI har også i maj et særligt tilbud på MC kørekort
 
JUBILÆUMSKAMPAGNE - MC LOVPAKKE TIL 8.999 KR. (normalpris 12.499 kr.)
 
Onsdag den 3. juni har vi holdstart til bil på SEMI-LYNKURSUS. På de her kurser, har vi teori to gange om ugen og kørsel på vej to gange om ugen. Det betyder også at du kan få kørekort på ca. 6-7 uger, og nå at blive færdig inden sommerferien er forbi.
 
SEMI-LYNKURSUS - BIL LOVPAKKE 13.499 KR. (normalpris 16.499 kr.)

Vi fejrer, at vi startede den første afdeling for 20 år siden, og derfor kører vi en Jubilæumskampagne på MC kørekort og SEMI LYNKURSUS til BIL i en begrænset periode.

Vores Jubilæumskampagne tilbyder MC lovpakke - LYNKURSUS til 8.999 kr. - tilbuddet gælder kun i en begrænset periode og kun så længe, vi har ledige pladser på holdene. Vi har altid kun erfarne MC kørelærere, der forstår undervisningen af MC holdene.

Du kan tilmelde dig holdet, ved at tilmelde dig på vores hjemmeside http://www.xn--birkerdkreskole-bubc.dk/ under fanen "holdstart til MC"  eller "holdstart til bil". Du kan også skrive til os på mail info@birkerodkoreskole.dk.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 50707154, hvis du har spørgsmål til forløbet eller tilmelding.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos
Birkerød Køreskole - Stationsvej 5 - 3460 Birkerød